Поли Кидс Виршла

Poli Kids пилешка виршла

Кој е најголемиот фан на виршлите Поли? Така е, деца! Меѓутоа, бидејќи децата се најубавите суштества на планетата, тие само треба да стават супер фини и вкусни виршли во стомакот. Ова се пилешки виршли Poli Kids со помалку сол. Децата имаат многу сол во главата, така што им треба помалку во виршлите.

Пакување

100 g

Рецепти