Поли Кидс

Поли детски пилешки гради слајс

Децата се 90% чудесни и 10% прекрасни.Поли кидс пилешките гради, од друга страна, се составени од 90% пилешки гради и 10% други состојки, и заедно формираат 100% фантастичен производ.

Рецепти