Виршла

Поли виршла

Дали ќе се промени вкусот доколку ја фрлиш Поли виршлата во тава или сад? Не! Вкусот останува 100% Поли. Велат за вкусовите не се дискутира. Освен за Поли. Бидејќи секогаш е ист - со врвен квалитет, уникатен, исклучителен.

Висококвалитетен пилешки обарен колбас направен од дури 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете само обична виршла!

Пакување

330 g 260 g 520 g

Хранливи вредности

Енергетска вредност / 100 g: 967 kJ (233 kcal)

Белковини / 100 g: 15 g

Јагленохидрати / 100 g: 0,5 g

Маснотии / 100 g: 19 g

Рецепти