Паштета

Poli Paté Gourmet- Поли гурманска паштета

За оние на кои им е малку досадена класична музика, тука е вистинскиот рокенрол од паштета. Poli Paté Gourmet (Поли гурманска паштета) е експлозија на вкусови каде софистицираната мешавина на зачини го диктира ритамот на мачкањето на леб. За софистицирани непца кои се осмелуваат да бараат повеќе од паштета!

Ако сакате да внесете малку позитивна возбуда во вашиот живот, направете си услуга и обидете се со Poli Paté Gourmet (Поли гурманска паштета). Дали веќе ја пробавте? Лудо, нели. Ви кажавме…

Пакување

95 g 30 g 50 g

Рецепти