ПОЛИ НОСТАЛГИЈА

Споделете ги вашите омилени носталгични сеќавања и настани кои ве одбележаа на било кој начин. Без разлика дали станува збор за прв контакт со Поли, незаборавно патување, спортски настан или иновација која стана дел од вашата секојдневна рутина, секој ваш спомен  учествува во натпреварот.

 

 

За вашето активно учество, Поли подготвува интересни награди - маици за 5 среќни добитничи, кои ќе ги споделат своите приказни во пораката подолу.

 

 

Победниците ќе бидат објавени на 1-ви април на веб-страницата на MadAboutPoli.МК

 

Пополнете го формуларот

Приложете нови, или можете да ги барате од вашиот компјутер.
Максималната големина на една фотографија е 2 MB. Можете да испратите до 5 фотографии во една порака. Дозволени формати на слики: jpg, jpeg и png.

Видео