Поли Кидс

Поли детска мисиркина шунка слајс

Мисиркината шунка Поли кидс е ужасно горда што станала дел од семејството Поли, па скока од фрижидер секогаш кога ќе и се укаже шанса. Тој претпочита да скокне директно во центарот и да се смести скромно меѓу другите состојки, ако случајно се осмелат да бидат таму.

Како ја убедувате мисиркината шунка Поли кидс да влезе во вашиот сендвич? Воопшто нема потреба да ја убедувате, бидејќи тоа го прави со најголемо задоволство.

Рецепти