Виршла

Поли коктел

Најмногу дружељубива од сите специјални пилешки виршли е Поли Коктел. Сака да оди на забави, големи и мали. Таа е одлична тема за разговор и во исто време совршен стопер кога зборовите истекуваат. За добри пријатели, таа ќе оди до крајот на светот, но никогаш, никогаш не ја нарекувајте обична виршла. Тоа е Поли Коктел.

Забава, журка, роденден, прослава...Поли Коктел веќе беше кај сите, бидејќи ја канат на големи и мали настани, како да не можат да се забавуваат без неа. Ах, сите веќе знаеме дека секогаш е подобро со неа.

Не содржи глутен.

Пакување

330 g

Хранливи вредности

Енергетска вредност / 100 g: 967 kJ (233 kcal)

Белковини / 100 g: 15 g

Јагленохидрати / 100 g: 0,5 g

Маснотии / 100 g: 19 g

Рецепти