Виршла

Поли мини - виршла

Поли мини виршлата е помалата сестра на Поли виршлата. Тие во суштина се исти, се разликуваат само по бројот на сантиметри. Има жестоки дебати, кои се поубаво заоблени и поатрактивни. Но, никој никогаш не забележал разлика во вкусот. Бидејќи тие се 100% Поли-вкусни!

Одличната Поли со исклучително 90% пилешко месо, исто така, во мини верзија за најмладите фанови на Поли.

Без алергени.

Пакување

130 g

Хранливи вредности

Енрегретска вредност / 100 g mk: 967 kJ (233 kcal)

Белковини / 100 g: 15 g

Јагленохидрати / 100 g: 0,5 g

Маснотии / 100 g: 19 g

Рецепти