Салама

Поли Хеми

Поли има добро семејство.Пилешката шунка Поли е братучед од првата генерација на специјален пилешки колбас Поли. Поли шунката е убав роднина, бидејќи содржи 90% пилешко месо, убава е и розова, сочна и мека, така што ќе бидете среќни и честопати ќе ја поканите да ве посети дома.

Шу, шу, шунка. Поли шунка ќе ја запознаете полека и прецизно, бидејќи ќе сакате добро да го вкусите секој залак.

Пакување

400 g

Рецепти