Видеотека

Поли е ѕвезда а понекогаш е и вистинска дива. Ја има на ТВ, сака возење велосипед и ужива во адреналин. Таа е немирна по природа, затоа е секогаш во акција. Како и сите sвезди, така и таа секогаш ја следат камери кои снимаат се за жолтиот печат. Затоа, напред, погледнете во гламурозниот живот на Поли ѕвездата.