Настани

Каде е Поли, постои забава! Поли сака да присуствува на разни настани, бидејќи се чувствува добро во општеството на среќни и насмеани луѓе. Неговата најважна мисија е дека сите учесници се сити и задоволни. Се гледаме на следниот настан?