Салама

Поли

Класичниот Поли е омилен кај потрошувачите од сите генерации, а особено кај децата е најомилен пилешки посебен колбас.

Поли е всушност #1: првата пилешка посебна салама на пазарот и по сите овие години сеуште е првиот избор. Прв е во однос на иновативноста, прв во однос на новите производи, прв во однос на квалитетот.

Пакување

220 g 500 g 350 g

Хранливи вредности

Енергетска вредност / 100 g: 953 kJ (230 kcal)

Белковини / 100 g: 12 g

Јагленохидрати / 100 g: 0,5 g

Маснотии / 100 g: 20 g

Рецепти