TV final 3
TV final 3

50 години сеќавања на Поли

Како што сите знаете, историјата е поделена на периодот пред Поли (п.н.е.) и периодот по Поли (н.е.). Она што се случи пред Поли ретко се памети, бидејќи не беше толку важно. После 1974 година, кога првиот пилешки колбас бил произведен во Перутина Птуј, светот значително се променил.

Поли бил таму кога дневните соби биле наместени како оние подолу. Те покануваме да влезеш и да видиш како Поли ја креираше историјата.

Видео

@ludizapoli