Поли Кидс Паштета

Поли детска паштета

Најмладите обожаватели на Поли обожаваат да мачкаат и смачкаат, па затоа ги послуживме со Поли паштета. Детската Поли паштета е најдобрата пилешка паштета во светот, што е докажано со анкета меѓу сите деца во галаксијата. Поблагиот вкус на Поли ги освои непцата на најмалите насекаде и засекогаш.

Децата знаат што е добро. Намачкајте ја Поли детска паштета на нивното омилено парче леб и почекајте ја реакцијата. Ако нивните усти не се навлечат веднаш на насмевка, тоа значи дека тие се уште се запрепастени од исклучителниот вкус.

Пакување

95 g 30 g 50 g

Рецепти