Поли ѕвезди

Поли посебната пилешка салама има многу членови на семејството и сите од нив се посебни на свој начин. Пронајдете го вашиот омилен, а најлесниот начин да го направите е да ги испробате сите видови.Како инаку би знаеле за сигурно?