Паштета

Поли пилешка паштета

Поли паштетата кога ќе се намачка веднаш ќе се смачка. Паштетата е со висок процент на пилешко месо и со највисок квалитет, словенечко потекло , без вештачки бои и адитиви. Вкусот е Лудо добар! Таа е со мека текстура која лесно се размачкува на леб дури за време на скок со падобран. 

 

Нежната страна на нашата драга Поли паштета се рефлектира во мекоста што му ја носи на вашиот сакан леб. Но, само бидете нежни со неа и таа ќе возврати со исто внимание.

Пакување

95 g 30 g 50 g

Рецепти