Поли дог ролс

НОВО! во фрижидерите - Poli Rolls

Поли дог ролс и Поли Кидс ролс се двата нови члена во фамилијата Поли. Дури и кога Поли виршлата не е завиена во тесто, се вбројува во категоријата на извонреднo добрите вкусови.

 

Бидејќи е 100% Поли.

 

- 90% пилешко месо

- Намалена содржина на сол – Poli Kids виршла

- Замрзнато – едноставна подготовка во рерна

- 100% словенечко поеткло на месото и тестото

Пакување

660 g

Рецепти