Време на подготовка: 10 minut Тешкотија: Со левата рака

Полидог за шампиони

Состав:

  • 4 Поли виршли
  • 4 лепчиња за хот-дог
  • малку масло
  • кечап
  • мајонез

Полидог за шампиони

Процес на подготовка

Лепчињата пресечете ги на пола и стоплете ги во рерна. На малку масло испржете ги виршлите, може истите и да ги сварите. Топлите виршли ставете ги во лепчињата и прелите ги со кечап и мајонез