Време на подготовка: 10 минути Тешкотија: Со левата рака

Кралски Поли

Состојки:

  • Поли
  • две парчиња сирење
  • домат
  • два листа зелени салати
  • феферони
  • Табаско

Кралски Поли

Процес на подготовка

За вистинските кралеви припремивме кралски сендвич! Исечете ја земичката на пола. На левата половина ставете три парчиња Поли салама, па малку Табаско сос, неколку парчиња кашкавал, парчиња феферони и домат. На десната половина ставете три парчиња Поли хеми и потоа додадете ги сите останати состојки.