Поли NFT

Поли ви ја претставува првата NFT колекција, којашто е толку луда, колку што може да биде само Поли. Знаеме дека и ти ја посакуваш. Нема ништо полесно. Само смело искликај за да станеш добитник на избраниот – оф толку жежок NFT.

Поли NFT Поли Big Heart
Прочитај повеќе

Поли Класик

Ако беше од Шпанија, ќе ја викаа Ел Класико, во Германија ќе беше Дер Класикер, а ние ја викаме Поли.

77

Луди! Лука е луд на Поли!

Зошто Лука Дончиќ е толку брилијантен на теренот? Точно, претпоставувавте! Бидејќи таа му помага да биде најсјајна ѕвезда над сите ѕвезди, таа е најсветлата специјална пилешка салама во нашата галаксија, нејзиното Височество - Поли! Лука ja обожува класиката, ги сака слајсовите, а по ново обожува и да мачка. О, Да, Лука на кош, Поли во кошница.

Лука Дончиќ

Видео

Видео Поли Хеми

@ludizapoli