ВИРТУЕЛЕН ПОЛИ МАРАТОН

Пријавете се на виртуелниот Поли маратон помеѓу 31 Мај и 2 Јуни, и извозете 23 километри на избрана рута било каде.

Регистрација

Овогодинешната такса за регистрација за учесник изнесува 10 €. На секој регистриран учесник на Поли маратонот ќе испратиме одлична маица со Поли 50 години.

352332256 3584897748407216 3651042637739984971 n

Како ќе го докажеш своето возење ?

Во согласност со традицијата и бројот на години од кога се одржува маратонот, оваа година возиме минимум 22 километри, а вие самите изберете ја вашата омилена велосипедска рута.

Своето возење може да го снимите со апликација за следење, а доколку не користите апликација, доволно е да регистрирате преку вашиот FB профил со поставување на фотографии или селфи од рутата каде возите #polimaraton 

20 Poli maraton virtual voznja

НЕ ГИ ЗАБОРАВИВМЕ НАГРАДИТЕ

Регистрираните велосипедисти кои објавуваат слики од своето возење со апликација за следење ќе добијат функционална Поли 50 години маица.