Време на подготовка: 5 минути Тешкотија: Со левата рака

Поли Хеми сенвич - за неа

Состав:

  • Поли Хеми (шунка)
  • пченкарно лепче
  • парчиња авокадо
  • печени печурки (парчиња)

Поли Хеми сенвич - за неа

Процес на подготовка

Кој е најлесниот начин да и покажете дека е најголема во вашето срце. Исечете ги шампињоните на парчиња и пржете ги во тава. Убаво зрело авокадо и исечете го на парчиња. Осигурајте се дека е навистина зрело и подготвено за уживање. Исечете го пченкарното лебче, ставете парчиња Поли шушка, печурки и авокадо. Потоа покријте ги сите состојки со другата половина од пченкарниот леб.Сендвичот потоа се сервира со љубов. Таа ќе ви биде благодарна многу години!