Поли Кидс

Poli Kids мисиркина шунка слајс

Мисиркината шунка Poli Kids е ужасно горда што станала дел од семејството Поли, па скока од фрижидер секогаш кога ќе и се укаже шанса. Тој претпочита да скокне директно во центарот и да се смести скромно меѓу другите состојки, ако случајно се осмелат да бидат таму.

Како ја убедувате мисиркината шунка Poli Kids да влезе во вашиот сендвич? Воопшто нема потреба да ја убедувате, бидејќи тоа го прави со најголемо задоволство.

Рецепти